♥ Wat leuk dat je geïnteresseerd bent.

Leuk dat je er bent. Mijn naam is Angela van de Wetering ’76. Ik ben moeder van Iris en Linde, wij wonen met veel plezier in Oud-Beijerland met onze 2 schatten van katten.

Ik heb een groot hart voor dieren, daarom eet ik geen vlees. Na mijn scheiding in 2009 begon de spirituele zoektocht naar mijzelf.

Ik begon met Reiki-cursussen en voetreflex. Hier werd mijn bewustzijn in gang gezet. Omdat mijn toenmalige baan niet meer bij mij paste besloot ik voor mezelf te beginnen. Ondertussen bleef er behoefte aan meer diepgang. Ik wilde nog meer aan mijzelf werken en de spirituele wereld van de Engelen riep mij.

Na een zware periode van ziekte van mijn moeder volgde ik mijn eerste Engelencursus die vele deuren opende. Ik leerde kaartreadingen, healingen, channelen, regressie en meer.

Ik kwam mezelf behoorlijk tegen in dit proces. Ik leerde naar mezelf te kijken, m’n grenzen aan te geven en nee te zeggen. Na 4 jaar Engelenwerk voelde ik verandering aankomen en Access Bars® trok mijn aandacht.

Het is nauwelijks in woorden uit te drukken hoe ik mij voelde na mijn eerste Bars Class waarin ik zelf 2 x mocht ontvangen. Ik ervoer een enorme rust en ruimte. Die ruimte was niet alleen om mij heen maar vooral in mijzelf! Ik vond alles en iedereen opeens leuk. Wauw dit is zoals het leven kan zijn!

Angellove draait op SYS PlatformSYS Platform