♥ Wat leuk dat je geïnteresseerd bent.

Leuk dat je er bent. Mijn naam is Angela van de Wetering ’76. Ik ben moeder van Iris en Linde, wij wonen met veel plezier in Oud-Beijerland met onze 2 schatten van katten.

Als kind wilde ik al meer betekenen voor de wereld. Een betere wereld begint bij jezelf daar was ik mij al vroeg bewust van. Dit kwam eerst tot uiting in bewust aankopen doen zoals dierproefvrije make-up en vegetarisch eten.

Ondanks dat ik wist dat een betere wereld bij mezelf begon wees ik veel naar anderen. Je moet dit en je moet dat. Dit was mijn manier om niet naar mijzelf te hoeven kijken.

Er was altijd een interesse in de spirituele en alternatieve wereld aanwezig en in 2015 werd het hoog tijd om aan mezelf te werken. Ik leerde werken met Engelen en daarbij leerde ik veel over mijzelf. 

Access Bars® trok al langere tijd mijn aandacht en in 2018 koos ik er eindelijk voor om een Class te volgen. Dit zette alles op zijn kop. Mijn realiteit werd volledig omver geblazen. In de dagen na de Class merkte ik een enorm waarnemingsvermogen en bewustzijn die ik nog niet eerder had meegemaakt. 

Ik ervoer ook een enorme ruimte. Die ruimte was niet alleen om mij heen maar vooral in mijzelf! Sindsdien ben ik verliefd op de Bars®!

In mijn praktijk, Angellove, breng ik bewustzijn door middel van de tools en technieken van Access Consciousness®. Ik coach en empower jou naar een leven met meer gemak en plezier dan je kan bedenken.

Zodat we samen ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. 

 ♥

Angellove draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches