Wil je meer ease, joy & glorie in je leven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Je leven op dit moment

  • Je oordeelt over jezelf en lijkt niks goed te kunnen doen.
  • Je hebt negatieve gedachten over jezelf.
  • Je lichaam voelt gespannen aan.
  • Twijfels all over the place.

Hoe zou het zijn als je ...

  • weer kan lachen?
  • kan genieten van je leven en je lijf?
  • plezier en zin in de dag hebt?
  • alles kan ontvangen wat het leven je biedt; liefde, geluk, succes, geld?

Access Bars®

Een Access Bars® sessie stelt je in staat om alles wat je in je hoofd en lichaam vast hebt gezet, en als waarheid hebt aangenomen, los te laten op een gemakkelijke manier. Waardoor je je leven met meer gemak en plezier kan leven.

Bekijk deze video, waarin je in 2 minuut 55 wordt uitgelegd wat Bars is, en wat het met je doet.

Ervaringen van klanten

Na de BARS sessie is er iets veranderd in mijn bewustzijn. Hoewel mijn financiële situatie nog niet ten volle hersteld is, begrijp ik ineens waarom en hoe ik mijzelf hieruit kan halen. Geruime tijd na de BARS behandeling merkte ik dat de keuzes die ik maak ook ten uitvoer breng waar ik het voorheen liet liggen. Ik zeg makkelijker nee als ik iets niet wil en niet onbelangrijk ik kan weer genieten van de intieme momenten met mijn partner. Ik dank je en wens je het allerbeste met het mooie werk dat je doet.
Willie
Na iedere Bars sessie merkte ik een verschil. Ik voel me lichter in mijn hoofd. Dit is vooral merkbaar in stressvolle situaties zoals bijv op mijn werk. Er is nu meer ruimte in mijn hoofd. Ik heb 3 Bars sessies gehad en ik wil zeker nog wel even doorgaan.
Casper

Over mij

♥ Angela van de Wetering ♥ Access Consciousness Bars® Facilitator ♥

Als kind wilde ik de wereld al redden, vooral op het gebied van dierenleed en milieuvervuiling. Een betere wereld begint bij mezelf. Naarmate mijn bewustzijn groeide veranderde ook de wereld om mij heen. Wat als jij ook de wereld kan beïnvloeden door je bewustzijn te vergroten?

Ik begeleid jou naar een leven met meer gemak en plezier dan je kan bedenken. Zodat we samen ons steentje kunnen BLIJdragen aan een betere wereld.

Heel het leven komt je toe met gemak, vreugde en glorie®.

Angellove draait op SYS PlatformSYS Platform